Fasonare Otel Beton

Istrate General Construct SRL fasoneaza otel beton rotund cu profil periodic PC52, PC60, BST, otel beton rotund cu profil neted OB37 cu diametre cuprinse intre Ø8mm si Ø16mm. Producem etrieri, bare indoite la un singur capat sau ambele capete, bare debitate si indreptate din colaci. Dispunem de masini de debitat, masini de realizare etrieri, masini de realizare carcase si armaturi, folosind ca materie prima colaci de otel beton.
Pentru procesul de fasonare a otelului beton folosim masini automate cu CNC, eliminand lipsa abaterilor de masura pentru serii mari de repere identice, si un numar infinit de forme geometrice.Livrare Otel Beton

Comanda Otel beton fasonat de la Istrate General Construct si beneficiati de urmatoarele avantaje:
Reducerea costurilor de productie
Reducerea pierderilor cu pana la 100%
Reducerea timpului de executie
Pastrarea calitatii si caracteristicilor otelului beton conform certificatelor date de producator
Livrare la client direct pe santier.

Fasonarea otelului beton este atestata prin certificate si declaratii de conformitate de la producator, declaratie de conformitate pe proprie raspundere, precum si prin incercarile de tractiune executate in laboratoare acreditate.

Ne comunicati telefonic sau pe email comanda dvs., timpul de prelucrare este intre 24 si 48 de ore. Asiguram transport contra cost in Jud. Prahova sau in orice localitate dorti.

Tot de la Istrate General Construct puteti comanda produse metalurgice: Plase sudate cu diametrul de la 3.5 la 8mm, sarma, cuie, etc... si materiale de constructii: Mortare, Ciment, Caramida, BCA, etc...

Ne desfasuram activitatea in Ploiesti, Jud. Prahova si in judetele limitrofe.

Contactati-ne pentru comenzi. Va raspundem prompt si va oferim cele mai bune preturi.